Om os

Hvem står bag MKay Art?

Bag MKay art står jeg, Mette Kirstine på 23 år. Jeg blev færdig som student i 2015, hvorefter jeg har rejst en del og arbejdet i rejsebranchen. I sommeren 2018 startede jeg på kunsthistorie uddannelsen i Aarhus, men fandt hurtigt ud af, at jeg var mere interesseret i selv at skabe, designe og tegne - i stedet for at studere andre kunstnere igennem tiden.

 

Hvordan startede MKay Art?

Efter jeg stoppede på studiet i Aarhus, flyttede jeg tilbage til Vestjylland, hvor jeg stammer fra. I tiden derefter tegnede jeg en del og prøvede nye tegnemetoder af. I takt med, at jeg fik tegnet en del, begyndte der at komme en del bestillinger på diverse tegninger og designs. Det tog for alvor fart, da jeg startede på byplakaterne.


Hvad er ideen bag byplakaterne?

En dag talte min kæreste og jeg om forskellene på at bo i en større by som Aarhus og i mindre byer i Vestjylland. Vi stammer begge fra nogle små vestjyske ’’flækker’’, og vi kunne godt se en idé i at lave noget kreativt, som en slags hyldest til de mindre byer. Man ser ofte plakater over de større byer, hvor der er landkort eller andre ting, som kendetegner byerne. Det så jeg gerne, at der også var for byer, som måske kun har 500 indbyggere. Derfor startede jeg med at tegne Hodsager by, som jeg selv er opvokset i. Derefter gik det for alvor stærkt og jeg oprettede MKay art som firma i februar 2018.

 

Laver du andet end plakater?

JA! I perioder tager jeg imod personlige bestillinger. Jeg har tidligere tegnet en del blyantsportrætter og andre slags tegninger, samt malet store og små malerier efter ønske.
Hvis du går med et ønske om at få tegnet eller designet noget helt specifikt, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på mette@mkayart.dk, så kan vi sammen kigge på, hvad der kan lade sig gøre.  

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.