GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 700,-
DANSK DESIGN OG PRODUKTION
FAMILIEDREVET VIRKSOMHED
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

 

Firma: Mkay Art
CVR-nr.: 42421782
Adresse: Strandbjerggårdparken 39, 7600 Struer

Mailadresse: mette@mkayart.dk
Telefonnummer: 51296361

Nogle plakater på www.mkayart.dk er muliggjort vha. den åbne database licens: http://opendatacommons.org/licenses/odbl/1.0/.
Eventuelle rettigheder til alt indhold på webshoppen er licenseret the Database Contents License: http://opendatacommons.org/licenses/dbcl/1.0/

 

Betaling

Mobilepay
Visa/Dankort
Visa Electron
Mastercard
Visa

Der handles kun i danske kroner inkl. moms.
Beløbet hæves, når ordren afsendes eller når ordren hentes hos os.
 

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller har du et problem med- eller fejl i din ordre, så skriv på mail til hej@mkayart.dk. 

 

Fragt

Vi sender alle ordrer med GLS.
Da alle varer produceres af os selv, kan produktionstiden variere mellem 1-3 hverdage. I travle perioder (f.eks. i julehandlen) kan produktionstiden vare op til 7 hverdage.
Når produktet er klar til afsendelse er leveringstiden som regel 1-2 hverdage.
Hvis du skal bruge ordren til en bestemt dato, kan du med fordel gøre opmærksom på det ved bestilling.
Når pakken forlader vores værksted, bliver der samtidig sendt en afsendelsesmail fra os. Herefter kommer opfølgende adviseringer fra fragtselskabet.
Hvis du IKKE modtager advisering på SMS eller mail fra fragtselskabet senest 5 dage efter afsendelselmailen fra os, så bedes du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan klarlægge årsagen!
Bliver pakken sendt retur til os grundet manglende afhentning, kan den gensendes mod et nyt fragtgebyr. Købet kan som udgangspunkt ikke fortrydes ved at undlade at afhente pakken uden at give os besked. 
Afhentes pakken ikke, lægger MKay Art ud for returomkostningerne, som fratrækkes returneringsbeløbet.

Såfremt varen bliver leveret til forkert adresse/pakkeshop grundet forkerte oplysninger til fragt (navn, vej, husnummer, postnummer, by, pakkeshop) står køber for evt. omkostninger ved korrektion/gensendelse.

 

Fortrydelsesret og ombytning

Nu til den kedelige del... :-)

Vi tilbyder 14 dages returret eller ombytning på almindelige forbrugerkøb (ikke B2B) gældende fra den dag, varen er modtaget/afhentet i pakkeshoppen.
Specialfremstillede varer eller et pakketilbud lavet specielt til dig, kan ikke byttes eller returneres. 
 
Hvis beløbet for varen ønskes refunderet eller ombyttes, skal der sendes en mail til hej@mkayart.dk.
Hvis en pakke sendes retur uden at have kontaktet os først, kan den muligvis ikke refunderes/ombyttes.
Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som da du modtog den og den skal sendes retur i original indre- og ydre emballage. 
Dette gælder også, hvis gaven er brugt til gave. Vedlæg venligst en seddel med dine informationer inkl. ordrenummer.
Hvis varen viser tegn på at være blevet brugt på en måde, så det kan siges, at det forringer værdien af varen, så mister du retten til at returnering/ombytning. 
Køber står for alle omkostninger i forbindelse med returnering eller ombytning.
Hvis du sender en vare retur og den bliver beskadiget undervejs med posten, kan du som regel søge refundering hos fragtselskabet.
Når vi har godkendt returneringen og modtaget varen, overføres hele købsbeløbet tilbage.
Ved delvis fortrydelse af et køb, refunderes kun beløbet for den returnerede vare ekskl. evt. fragtomkostninger.
Købet kan ikke fortrydes ved at undlade at afhente pakken. Hvis den alligevel skal refunderes fratrækkes eventuelle fragtomkostninger vi må have haft.
Julegaver købt efter 15. oktober kan fortrydes på almindeligvis (14 dage fra afhentning i pakkeshop), men vi har forlænget byttefristen frem til den 15. januar året efter (såfremt de ikke er specialfremstillet eller lavet som pakketilbud specielt til dig). Det vil sige, at varen kan fortrydes i 14 dage gældende fra den dag, den hentes i pakkeshoppen. By-platter, hvor det lille hjerte er limet på, kan ikke fortrydes.
 

B2B handelsbetingelser

Hvis ordren er bestilt til et firma eller en offentlig institution er der ingen fortrydelsesret. 
Hvis ordren er bestilt i forbindelse med en forhandleraftale eller lignende, er det handelsbetingelserne, som er fremsendt på mail forud for bestilling, der er gældende for købet.

Rammer & ophæng

Der er mulighed for tilkøb af rammer og ophæng. 
I rammerne er der plexiglas med blank overflade.
Plakaten sættes ikke i rammeinden afsendelse, da jeg gerne vil beskytte både ramme og plakaten så godt som muligt undervejs.
Der er beskyttelsesfolie på begge sider af plexiglasset samt et lag folie rundt om trærammen og hjørnebeskyttelse på hvert hjørne. 
For at sikre rammen og plexiglasset mod slag og ridser undervejs i fragten, så sættes plakaten ikke i rammen før afsendelse, da det ville kræve, at beskyttelsesmaterialerne fjernes.
Mkay Art er ikke ansvarlig for evt. skader der kunne opstå ved isættelse og montering af ramme - hverken dem som er købt andetsteds eller hos MKay Art.
Rammer kan ikke returneres, hvis beskyttelsesfolien er fjernet fra glasset.
 

By-platterne materialer

Vejnettet er skrøbeligt og kan knække! Der er ikke lim bag på hver enkelt vej, men primært på de udsatte områder og i cirklen. Man bør derfor ikke røre ved vejene og platten er uegnet for børn og andre pilfingre!
Den brændte sløjd-lugt opstår under skæring, hvor der brændes let i træet, men lugten aftager over tid.
Da træ er et levende materiale, så fraråder vi at man hænger platten i sollys, i et fugtigt rum eller i nærheden af en varmekilde!
Knagen og det lille røde hjerte er tiltænkt som en del af designet!
Platten er samlet i hånden og er som sagt lavet i levende materialer. Derfor kan der være små forskelle fra platte til platte på farver og materialer.
Materialerne kan (især træet) ændre sig en smule i farven over tid. Desuden kan der være små farve- og og overfladeforskelle i de leveringer, som vi løbende får hjem.
De fleste bemærker ikke disse små forskelle, men hvis du véd, at du skal have to ens platter til at hænge side om side på væggen, så anbefaler vi, at man rent tidsmæssigt bestiller dem så tæt på hinanden som muligt!
Bemærk! Nogle af de mindste øer og veje kan er udeladt på platterne, da de bliver for små til at kunne skæres eller graveres!
Hvis du er i tvivl, om en specifik ønsket vej er med, kan du skrive til os forud for bestillingen!
 

Reklamationsret 

Hvis du oplever problemer eller fejl i din ordre, så skriv en mail til hej@mkayart.dk. Gerne med billeddokumentation, så vi kan lokalisere problemet hurtigst muligt!

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Reklamationsretten dækker IKKE, hvis fejl, skrammer eller slid er opstået pga. forkert brug - f.eks. hvis varen hænges i direkte sollys, i et fugtigt rum eller over en varmekilde, som vi fraråder.
Reklamationesretten gælder ej heller på varer, der er faldet ned af væggen som følge af forkert eller mangelfuld ophængning. 
Til by-platterne medsender vi en knage, rawlplug og en skrue, men det er op til køber at vurdere, om den medsendte skrue fungerer til den pågældende væg.
MKay Art hæfter ikke for nedfaldne platter som følge af fejlmontering af knagen. Se her, hvordan den skal monteres: https://www.youtube.com/watch?v=B7okJ5Rst-4 
På bagsiden af træ-varerne kan der være overfladiske brændemærker ligesom at soden på kanterne kan smitte en smule af. Det er ikke omfattet af reklamationen, men kan let tørres af med en fugtig klud eller med en smule eddike på. 
Da papir og træ er et levende materiale, kan (især træet) ændre en smule farve over tid. Desuden kan der være små farve- og og overfladeforskelle i de leveringer, som vi løbende får hjem.
Disse forskelle er ikke omfattet af reklamationen. Hvis du véd, at du skal have to ens platter side om side på væggen, så anbefaler vi, at man bestiller dem så tæt på hinanden som muligt rent tidsmæssigt

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Hvis pakken og indholdet  er ødelagt eller der er noget galt med varen, skal der sendes et billede til hej@mkayart.dk, så vi kan gå videre med erstatning.
Rettelser/fejl til indhold på vejnettet er som udgangspunkt ikke berettigelse til ombytning/returnering, da plakater og platter ligger offentligt tilgængeligt, hvorfor man kan inspicere kortene inden køb. 
Men skriv til mig, hvis du har noget på sinde, så vil jeg gerne kigge på det sammen med dig og finde en løsning. :-)
 
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.


Vi registrerer og videregiver de personoplysninger til leverandørfirmaet, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Mkay Art og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.   


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mkayart@hotmail.com

Plakaterne følger retningslinjerne for OpenStreetMap.com: https://opendatacommons.org/licenses/odbl/1-0/?fbclid=IwAR2d5P7zkvV40qMHfWiMcuHDFbj7ObNKUCRMeMi0hLmQORokECcY6O6tds8

 

 

Opdateret 10.02.2020