Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Firma: Mkay Art
CVR-nr.: 40318003
Adresse: Strandbjerggårdparken 39, 7600 Struer

Mailadresse: mette@mkayart.dk
Telefonnummer: 51296361

Nogle plakater på www.mkayart.dk er muliggjort vha. den åbne database licens: http://opendatacommons.org/licenses/odbl/1.0/.
Eventuelle rettigheder til alt indhold på webshoppen er licenseret the Database Contents License: http://opendatacommons.org/licenses/dbcl/1.0/

 

Betaling

Mobilepay
Visa/Dankort
Visa Electron
Mastercard
Visa
 
Der handles kun i danske kroner.
Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for tastefejl mht. priser.
Beløbet trækkes på kortet ved afsendelsen af varen, som er 1-5 hverdage.
 
 

Fragt

Jeg sender med DAO og GLS. Varen afsendes senest 5 hverdage efter bestilling. Hvis du f.eks. bestiller en onsdag, bliver den senest sendt onsdagen efter.
For at mindske spild, bliver plakaterne produceret som ordrerne kommer ind på webshoppen. Derfor kan det tage op til 5 hverdage i travle perioder.
Når plakaten forlader mine hænder, bliver der samtidig sendt en afsendelsesmail med info herom fra MKay Art. Herefter kommer opfølgende adviseringer fra fragtselskabet.
Hvis du IKKE modtager advisering på SMS eller mail fra fragtselskabet senest 5 dage efter afsendelselmailen fra MKay Art, bedes du kontakte MKay Art hurtigst muligt, så vi kan klarlægge årsagen.
Bliver pakken sendt retur til MKay Art grundet manglende afhentning, kan den gensendes mod et nyt fragtgebyr. Købet kan ikke fortrydes ved at undlade at afhente pakken uden at give MKay Art besked. Hvis det fortrydes efter tilbagesendelse refunderes beløbet ekskl. fragtomkostningerne.

Såfremt varen bliver leveret til forkert adresse/pakkeshop grundet forkerte oplysninger til fragt (navn, vej, husnummer, postnummer, by, pakkeshop) står køber for evt. omkostninger ved korrektion.

Fortrydelsesret og ombytning

Nu til den kedelige del... :-)

Mkay Art byder 14 dages returret eller ombytning gældende fra den dag, varen er modtaget/afhentet. 
Specialfremstillede varer, varer med rabat/udsalg eller et pakketilbud lavet specielt til dig, kan ikke byttes eller returneres. 
 
Hvis beløbet for varen ønskes refunderet eller ombyttes, skal der sendes en mail til mette@mkayart.dk. Hvis en pakke sendes retur uden at have kontaktet MKay Art først, kan den muligvis ikke refunderes/ombyttes.
Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Dette gælder også, hvis gaven er brugt til gave. Vedlæg venligst den fremsendte kvittering eller en seddel med dine informationer inkl. ordrenummer.
Hvis varen viser tegn på at være blevet brugt på en måde, så det kan siges, at det forringer værdien af varen, mister du retten til at returnering/ombytning. 
Køber står for alle omkostninger i forbindelse med returnering eller ombytning 
Hvis du sender en vare retur og den bliver beskadiget undervejs med posten, kan du søge om refundering hos fragtselskabet. Bemærk: denne refundering søges af køber.
Ved delvis fortrydelse af et køb, refunderes kun beløbet for den returnerede vare ekskl. evt. fragtomkostninger.
Når vi har godkendt returneringen og modtaget varen, overføres hele købsbeløbet tilbage.
Julegaver kan byttes eller returneres frem til den 15. januar.
Varen skal sendes retur til MKay Arts adresse (IKKE en pakkeshop), der er angivet øverst på siden.
Købet kan ikke fortrydes ved at undlade at afhente pakken.
 
 

Reklamationsret 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Rettelser/fejl til indhold på kortene er som udgangspunkt ikke berettigelse til ombytning/returnering, da plakaterne ligger offentligt tilgængeligt, hvorfor man kan inspicere kortene inden køb. 
Men skriv til mig, hvis du har noget på sinde, så vil jeg gerne kigge på det sammen med dig og finde en løsning. :-)
 
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger og så du kan dokumentere, at varen er sendt afsted.  

Varen skal sendes retur til til adressen, der er angivet øverst på siden.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.


Vi registrerer og videregiver de personoplysninger til leverandørfirmaet, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Mkay Art og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.   


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mkayart@hotmail.com

Plakaterne følger retningslinjerne for OpenStreetMap.com: https://opendatacommons.org/licenses/odbl/1-0/?fbclid=IwAR2d5P7zkvV40qMHfWiMcuHDFbj7ObNKUCRMeMi0hLmQORokECcY6O6tds8

 

 

Opdateret 29.07.2020